Behandelingen

Zielenmassage

Duur - 1u30

Is een verdere uitdieping van “Chakramassage en Fonoforese”. Een benadering vanuit het feit dat we deel uitmaken van het universum. Zoals cellen een onderdeel zijn van ons lichaam, zijn wij een onderdeel van het universum. Het leven is als een labyrint. Er is maar één weg die rechtstreeks naar het centrum leidt. Onderweg kan je een aantal keren vastlopen. Maar uiteindelijk vind je het centrum, je innerlijke Zelf, je Ware Zelf, je Ziel of hoe je het ook wil noemen. Deze unieke lichaamsmassage is ontstaan vanuit mijn eigen groei-tocht doorheen het levenslabyrint. In het centrum ervaar ik het eenheidsbewustzijn. Ik heb lang nagedacht hoe ik deze massage zou kunnen omschrijven en onderscheiden van andere energetische lichaamsmassages. Het is: “Zielenmassage” geworden. Tijdens deze massage wordt de verbinding met de Bron, het (T)huis van onze Ziel, hersteld.

Zielenmassage is een opbouwende lichaamsmassage. Stemvorken zorgen voor meer stimulatie/activatie van de Chakra’s. Kosmische Healing zorgt voor een diepere werking hierop. Simultaan met het voortbrengen van klanken in overeenstemming met de vier elementen, wordt er ook verbinding gemaakt met alle andere elementen in het Universum. Dit zorgt ervoor dat we weer in contact komen met onze zielenkennis.
Let op: deze massage is pas doeltreffend wanneer diepe blokkades op het fysieke, psychische, emotionele en energetische niveau opgeheven zijn. Het is een behandelingsmethode die in deze tijd van energieverandering de overgang van de 3de Dimensie (dualiteit) via de 4de Dimensie (overgang) naar de 5de Dimensie (éénheid) kan vergemakkelijken en versnellen.

Het is belangrijk om in een geborgen en veilige ruimte gemasseerd te worden.
Discretie, hygiëne en zuiverheid maken daar ook deel vanuit. Je wordt dan ook in een warme ruimte gemasseerd en tijdens de behandeling bedekt met een verwarmd laken, alleen het gedeelte dat op dat moment gemasseerd wordt is ontbloot. Voor elke cliënt worden schone lakens en handdoeken gebruikt. Er worden alleen zuivere natuurlijke massage- en etherische oliën gebruikt.

Zielenmassage