Behandelingen

Kosmische healing

Duur - 1u

Dit is een healingsvorm waarbij de levensenergie die in elk van ons aanwezig is hersteld wordt. Healing heeft ook te maken met het loskomen van emoties en gevoelens, zodat deze blokkades (h)erkend kunnen worden vanuit verschillende dimensies. Zo komen we tot de oorzakelijke aanpak voor helen van onszelf, een vorm van Kosmische healing. Vanuit verschillende opleidingen en mijn intuïtief aanvoelen, heb ik mijn eigen manier van werken ontwikkeld. Hierbij werk ik via handposities, zowel op het lichaam als in de energetische lichamen in relatie/verbinding met het Universum.

Deze healingsvorm wordt op de kleding uitgevoerd de energie gaat door de kleding heen.

Energetische lichamen

Fysieke niveau
 

Het etherische lichaam
Deze ligt in het lichaam zelf maar ook dicht om het lichaam heen. Het heeft daarom dezelfde opbouw als het fysieke lichaam met alle anatomische delen en organen.
Blokkades worden hier zichtbaar in de vorm van fysieke klachten. Tevens worden organen en weefsels door deze laag met energie gevoed.

Het emotionele lichaam
Dit lichaam bestaat uit verschillende lagen waardoor gevoelens stromen en liggen opgeslagen. Onverwerkte ervaringen, onbewuste emoties en/of gevoelens worden geregistreerd en zorgen voor disharmonie. Op dit niveau werken bachbloesems en edelstenen goed.

Het mentale lichaam
Is verbonden met de ideeën, gedachtegangen en processen. Zij wordt wel de drager van het menselijke denken genoemd.

Astraal Niveau
 

Het astrale lichaam
Hier gebeurt de uitwisseling tussen mensen, zowel aantrekkingskracht als afstoting.
Hier ontstaan onderlinge (ver)bindingen tussen mensen dmv chakrakoorden.

Spirituele niveau
 

Het etherische - causale lichaam
Deze bevat de volledige blauwdruk van ons fysieke lichaam (etherisch lichaam) en alle vormen die op het fysieke niveau bestaan. Bij verstoringen kan je in deze laag reeds beginnen herstellen.

Het universele liefdeslichaam
Dit is de emotionele laag op spiritueel gebied. Hier kan je spirituele hoogtepunten ervaren. Deze laag staat voor verbondenheid met universele liefde “goddelijkheid” en onvoorwaardelijke liefde.

Het causale lichaam
Dit is de mentale laag van het spirituele gebied en is tevens het hoogste niveau op spiritueel gebied. Hier ervaart men de directe verbinding met de universele energie en het bevat het levensplan.