Behandelingen

Klankhealing

Duur - 1u

Klank is niet alleen iets wat we horen, maar we kunnen de vibratie ook voelen. Alles is trilling. De waarneming van trilling is afhankelijk van de frequentie van de trilling.
Ons lichaam bestaat uit meer dan 70% water, geluid verplaatst zich sneller door water dan door lucht waardoor het een perfect resonantie-instrument is. Geluid geeft zodoende een diepere werking doordat de vibratie naar alle plekken in ons lichaam gestuurd wordt, zelfs naar de stamcellen in het beenmerg.
Bovendien kan water, frequentie-informatie voor langere tijd vasthouden.
Deze toegevoegde frequenties kunnen dus nog heel lang nawerken.

Klankhealing onder de vorm van stemvorken, klankschalen en klanken van de 4 elementen beïnvloeden de chakra’s en alle vloeistoffen in het lichaam. Deze krachtige methode leidt tot persoonlijke verandering en groei van geest, ziel en lichaam. Emotionele heling vindt plaats waardoor vrede en harmonie in jezelf ontstaat en daardoor ook met je omgeving.
Deze behandeling wordt op de kleding uitgevoerd.

De frequentie van de gebruikte stemvorken zijn afgestemd op kosmische trillingen:
Chakra stemvorken (Pythagoras frequentie) = werken op het emotionele lichaam
Chakra stemvorken (Cousto frequenties) = werken op het fysieke lichaam
Mystieke 13 Chakra stemvorken = werken op zielenniveau
Planeten stemvorken (Kosmische klanken) = werken ondersteunend en voedend, we zijn nl. een onderdeel van het universum
Solfeggio stemvorken (Mystieke klanken) = opent het hart creëert kalmte en versnelt heling op verschillende niveaus.
Stemvorken van de Apostelen = zorgen voor verheldering en opruiming op zielenniveau

De klanken van de 4 elementen is een gereedschap om in andere dimensies te geraken. Het zijn de energieën die ten grondslag liggen aan het bestaan. Alles uit het universum bestaat uit deze 4 elementen: aarde, lucht, vuur en water. De ruimte is de dimensie waarin de 4 elementen functioneren. Het is noodzakelijk de 4 elementen te leren kennen en benutten om de ruimte om ons heen en de ruimte die we innemen te kunnen bevatten en verstaan. Zo kunnen we balans en evenwicht creëren om en in ons.

Aarde : Symboliseert kracht van het doen in materie en staat voor voeding, vernieuwing en groei.
Lucht : Symboliseert kracht in je leven, denken en kennis. Staat voor zuurstof en beweging. Is de schakel tussen lichaam en geest.
Vuur : Symboliseert kracht van de ziel, levensvreugde. Staat voor warmte, verbranding en inspiratie. Zorgt voor harmonie, het brengen van creativiteit en leven vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en naar anderen.
Water : Symboliseert kracht van intuïtie, het gevoel. Staat voor reiniging, soepelheid, vloeiende energie en voor onze Ziel.
Ruimte : Staat voor bewustzijn omvat “HET AL WAT IS” Dient een gevoel te geven van omringende veiligheid, rust, stabiliteit, algemeen goed voelen, mogen Zijn wie je werkelijk bent: Heel-al-Heel.

Klankhealing