Behandelingen

Chakramassage en Fonorese

Duur - 1u30

Deze massage is ontstaan vanuit een zoektocht naar zingeving en doel van het leven. Ik leerde dat er meer was dan lichaam en geest. Doel van deze lichaamsmassage is verbinding maken tussen lichaam, geest en ziel. Er wordt gericht gewerkt op het reinigen en voeden van de Chakra’s die de basis vormen van ons energetische systeem, waaruit de meridianen ontstaan zijn.
Om de Chakra’s optimaal te kunnen voeden starten we met I-D-Harmonisering die een diepere werking op de Chakra’s mogelijk maakt. Vervolgens gaat Fonoforese ervoor zorgen dat diep in de Chakra’s de energie gestimuleerd wordt, daar waar dieptemassage niet aan kan. Uiteindelijk gaat de lichaamsmassage, door het verbinden van de chakra’s, ervoor zorgen dat al deze energie door het hele lichaam opgenomen en in beweging gezet wordt.
Het lichaam kan daardoor zowel fysisch, psychisch, emotioneel als energetisch gereinigd, gevoed en op subtiele wijze in harmonie gebracht worden.

Fonoforese = een behandeling met geluidsfrequentie dmv stemvorken. Het is een subtiele methode om energie in beweging te brengen, de harmonie van lichaam, geest en ziel herstellen. Klank is niet alleen iets wat we horen, maar geeft ook vibratie. Omdat ons lichaam uit meer dan 70% water bestaat, en de klank zich sneller verplaatst door water dan door lucht, is het een perfect resonantie-instrument. De klank wordt via al dit water naar alle plekken in ons lichaam “vervoerd” en geeft een diepere werking. Ook botten en beenmerg bevatten veel water, waardoor zelfs de stamcellen in ons beenmerg bereikt worden.

Het is belangrijk om in een geborgen en veilige ruimte gemasseerd te worden. Discretie, hygiëne en zuiverheid maken daar ook deel vanuit.
Je wordt dan ook in een warme ruimte gemasseerd en tijdens de behandeling bedekt met een verwarmd laken, alleen het gedeelte dat op dat moment gemasseerd wordt is ontbloot. Voor elke cliënt worden schone lakens en handdoeken gebruikt. Er worden alleen zuivere natuurlijke massage- en etherische oliën gebruikt.