Behandelingen

Ayurvedische massage

Duur 1.30u

De Ayurvedische massage is een Oud-Indiase massage die zijn oorsprong vindt in de oude geschriften uit het Indië van 3000 jaar voor Christus.
In Indië is masseren even belangrijk als baden, voedsel, lucht en liefde. Een goede massage, warm, respectvol en fijngevoelig lichaamscontact is meer dan gespannen spieren versoepelen. We zitten vaak teveel in ons hoofd en te weinig in ons lichaam. Deze massage met etherische massageoliën waarbij men werkt op de energiebronnen, geeft een diep gevoel van heerlijke ontspanning welbehagen en koestering. Door deze gewaarwording komen we meer in contact met ons lichaam. Massage ontspant het lichaam maar ook de geest en laat de energie door heel het lichaam en naar alle organen stromen. Hierdoor werkt een massage helend.

Het is belangrijk om in een geborgen en veilige ruimte gemasseerd te worden.
Discretie, hygiëne en zuiverheid maken daar ook deel vanuit.
Je wordt dan ook in een warme ruimte gemasseerd en tijdens de behandeling bedekt met een verwarmd laken, alleen het gedeelte dat op dat moment gemasseerd wordt is ontbloot. Voor elke cliënt worden schone lakens en handdoeken gebruikt. Er worden alleen zuivere natuurlijke massage- en etherische oliën gebruikt.

Ayurvedische massage